در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در جمع رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور:
رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای فرماندهان خط مقدم مهارت‌آموزی و تربیت دانش‌آموختگان مهارت‌محور هستند

بخش صبحگاهی سومین روز اجلاس سال 1403 رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای سراسر کشور با حضور رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدعوین، چهارشنبه 23 خردادماه در سالن همایش دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر سهرابی با مخاطب قرار دادن رؤسای آموزشکده‌ها و دانشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان «فرماندهان خط مقدم مهارت‌آموزی و تربیت دانش‌آموختگان مهارت‌محور»، هدف از برگزاری چنین اجلاس‌هایی را انتقال تجارب و انتقال دانش دانست.

وی با ابراز خوشحالی از تغییر نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای در آینده نزدیک به دانشگاه ملی مهارت بیان کرد: این تغییر نام حرکتی مؤثر در مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی خواهد بود.

وی اظهار کرد: ارتقای زمینه‌هایی مثل بورس صنعت، بورس دانش و تنوع‌بخشی به انواع بورس‌های تحصیلی از جمله اقدامات ارزشمندی است که در دولت سیزدهم انجام شده است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با تأسی از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله) امید‌آفرینی را یک ضرورت در جامعه دانست و بر ترویج آن تأکید کرد.

دکتر سهرابی در خصوص حوزه راهبردی و استراتژی عنوان کرد: ما با زیر‌نظام‌ها و مأموریت‌های مختلفی روبه‌رو هستیم، لذا مأموریت‌ها باید شناخته، تبیین و تقویت شوند و به منظور حصول نتیجه مطلوب، موازی‌کاری صورت نگیرد.

وی با تأکید بر ضرورت شفاف بودن برنامه راهبردی افزود: چشم‌انداز آرمان‌گونه است اما مسیر مأموریت و رسالت باید کاملاً تبیین‌ شده و شفاف باشد.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم تصریح کرد: از جمله اموری که رؤسای مراکز فنی و حرفه‌ای بایستی به آن توجه کنند بحث نیازسنجی جامعه و شناسایی مهارت‌ها و مشاغل آینده است.

دکتر سهرابی در سخنان خود بر تجربه‌اندوزی و مستند‌سازی تجارب در قالب کتابچه، مصاحبه و نظیر این‌ها به منظور انتقال تجارب تأکید کرد.

وی عنوان کرد: هدف از نظارت، ارزیابی و کنترل کیفیت بهبود عملکرد واحد‌ها است و نظارت بایستی مبتنی بر داده‌های دقیق، صریح و سریع باشد که با سامانه محور شدن و به‌روز کردن اطلاعات می‌توان در این جهت حرکت و برترین‌ها را انتخاب کرد. در این راستا رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم پیشنهاد برگزاری جشنواره درون دانشگاهی بین دانشگاه‌های شعبه‌دار همچون دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه علمی‌ کاربردی را ارائه داد.

دکتر سهرابی مرجعیت علمی، آمایش، ارتقای بهره‌وری، دیپلماسی علم و فناوری و تعالی و ارتقای سطح فرهنگی دانشگاهیان را از جمله اولویت‌های راهبردی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت سیزدهم عنوان کرد.