در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

در ساعات اولیه سفر دکتر خسرویان به استان فارس؛
دیدار با تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز شنبه 13 اسفندماه ضمن زیارت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ، با تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان با هدف بازدید از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس و افتتاح چند پروژه عمرانی در مراکز تابع این دانشگاه، عصر شنبه، ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۱ وارد شهر شیراز شد و در بدو ورود، ضمن زیارت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ، با حضور بر مزار شهدای حادثه تروریستی حرم و نثار فاتحه، به ارواح پاک شهدا ادای احترام کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همچنین با تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر عرفان خسرویان ضمن تبریک ایام بابرکت شعبان و به‌ویژه، ولادت فرخنده قطب عالم امکان حضرت، ولی‌اللّه الأعظم مهدی موعود (عج)، گفت: خدارا شاکرم که در این ماه عزیز توفیق حضور در سومین حرم اهل بیت در ایران اسلامی را پیدا کردم تا بتوانم عرض ارادتی به این امامزاده واجب التعظیم داشته باشم.
وی در ادامه ضمن قدردانی از تمامی همکاران در دانشگاه فنی و حرفه‎‌ای کشور و استان فارس جهت به سرانجام رساندن افتتاح و راه‌اندازی پروژه‌ها افزود: به فضل خداوند در دولت سیزدهم اعتبارات مکفی برای اجرای پروژه‌ها با مدیریت جهادی تخصیص یافته و آماده بهره‌برداری شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه سرمایه‌گذاری و پایدارسازی آموزش عالی در شرایط کنونی کشور کار دشواری است، بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای بزرگ‌ترین دانشگاه کشور است و این دانشگاه میزبان قریب به ۲۰۰ هزار دانشجوی دولتی با امکاناتی نظیر خوابگاه، تجهیزات و تهیه وعده‌های غذایی است.
دکتر خسرویان با تصریح بر اینکه برخی از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در سطح استان‌های کشور قدمت ۳۰ تا ۴۰ ساله دارند، گفت: از جهتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها دانشگاهی در کشور است که در راستای نظام آموزش مهارتی فعالیت می‌کند و مأموریت خبرگی و اشتغال را دارد.
وی با تأکید بر اینکه مأموریت ما تربیت سالانه ۴۰ هزار تکنیسین برای صنعت است تا نیاز صنایع کشور برطرف شود، خاطرنشان کرد: در سند تحول دولت سیزدهم بنا شد مقاطع کارشناسی  را به سمت مهارتی شدن ببریم تا دانشجو بازار و صنعت‌پسند باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای زمان دسترسی به شغل را کم می‌کنند، به مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور اشاره و تأکید کرد که در این راستا بایستی دولت هزینه کند و تدابیری بیندیشد.
دکتر خسرویان همچنین با بیان این موضوع که چالش اساسی دانشگاه عدم سرمایه‌گذاری مناسب برای دانشگاه در دهه گذشته بوده است، به افزایش سرانه دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای در دولت سیزدهم اشاره کرد.


مجامع مشورتی با حضور نخبگان صنعت و دانشگاه در مراکز آموزش عالی، در راستای ارتقای مهارت‌های فنی دانشجویان راه‌اندازی شود

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تأکید بر اهمیت جایگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نقش آن در پیشرفت کشور گفت: با توجه به اینکه این دانشگاه ارتباط نزدیکی با بخش صنعت دارد، تربیت نیروی انسانی ماهر در آن می‌تواند، سبب رشد اقتصادی هرچه بیشتر کشور شود.
او با اشاره به داشتن مهارت فنی به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در کار‌ها افزود: هدف از تحصیل، نه مدرک‌گرایی، بلکه بایستی کسب دانش توأم با عمل باشد.
دکتر کلانتری ضمن تأکید بر اهمیت ایجاد اشتغال برای جوانان اظهار کرد: در دانشگاه‌ها علاوه بر مهارت‌آموزی به دانشجویان که لازمه اشتغال پایدار است و در جای خود، بسیار اهمیت دارد، بایستی بر موضوعات فرهنگی و اخلاقی، اهتمام ویژه‌ای شود.
تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با تاکید بر اینکه جهاد تبیین واجب عینی است و نسبت به آن نباید غفلت کرد، گفت: بسیاری از جوانان از وضعیت اسفناک کشور در حوزه‌های مختلف در قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب، اطلاعی ندارد و بایستی در کنار آموزش علمی دانشجویان، دستاورد‌های گران‌سنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف و هم‌چنین پشت پرده و ماهیت واقعی گروه‌های معاند و جریانات مختلف فکری و سیاسی تاریخ معاصر ایران را برای این عزیزان توضیح دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: خروجی دانشگاه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، بایستی دانشجویان معتقد، متدین و متخصص باشد و البته همگان از جمله دانشجویان عزیز باید قدردان این مردمی‌ترین انقلاب جهان باشند که اینگونه باعث پیشرفت کشور و افتخار جهان اسلام شده است.
تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در پایان ضمن معرفی امکانات و بخش‌های مختلف حرم مطهر، از جمله موزه، کتابخانه تخصصی و مرکز پژوهش‌ها و مرکز دارالقرآن، از آمادگی حرم مطهر جهت میزبانی اردو‌های دانشجویی خبر داد.