در مصاحبه دکتر صالحی عمران با خبرگزاری باشگاه خبرنگاران مطرح شد:
دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای شانس بهتری در دسترسی به شغل و کسب درآمد دارند
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای درباره آموزشهای کارآمد برای دستیابی به شغل دانشجویان توضیح داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص تاثیر آموزش های مهارتی بر دستیابی فارغ التحصیلان به مشاغل گوناگون اظهار کرد: هنگامی پاسخ به این سوالات مثبت تلقی می شود که آموزش ها با نیاز های صنعتی، کشاورزی و خدماتی هماهنگ باشد، بحث اقتصاد و توجه به منطق اقتصادی بسیار مهم است به همین دلیل دانشگاه های کارآفرین مانند دانشگاه های فنی و حرفه ای مهم به شمار می آیند.
او افزود: در حال حاضر آموزش های متوسطه باید شروع شوند تا ضمن اینکه اهداف عمومی آموزش رعایت شود، این موضوع فرد را در بحث های تربیتی هم کمک می کند، از دوره متوسطه هم باید افراد را به گونه ای آموزش دهند که فرد بلافاصله وارد بازار کار شود بنابراین اگر سیستم آموزشی نتواند افراد را برای ورود به بازار کار تربیت کند، کارآمد نیست.
صالحی عمران ادامه داد: بخش عمده ای از آموزش های عالی باید رویکرد شغلی و حرفه ای داشته باشد و افراد را برای ورود به بازار کار کمک کند، هرچه افراد مستقیم و بلافاصله وارد بازار کار شوند آن سیستم آموزشی موفق تر است.بنابراین این نوع از آموزش ها دارای رویکرد اقتصادی، شغلی، ایجاد درآمد و در رشد اقتصادی موثر است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای درباره اینکه کدام یک از آموزش ها کارامد تر هستند، گفت: میزان کارآمدی، سودمندی و کاربردی بودن آموزش ها بسیار مهم است و در حال حاضر بسیاری از آموزش ها از این موضوع فاصله دارند، بنابراین دانشگاه ها و موسسات آموزشی موفق هستند که با این شرایط تطبیق کنند.
او افزود: در این میان دانشگاه های مهارتی و فنی و حرفه ای به اجرای این اهداف نزدیک تر هستند همچنین فارغ التحصیلان این دانشگاه ها شانس بهتری در دسترسی به شغل و کسب درآمد در آینده دارند بنابراین نیازمند سرمایه گذاری در این دانشگاه ها هستیم .
صالحی عمران تصریح کرد: در حال حاضر نیاز های جامعه ما ایجاب می کند تا دانشگاه های فنی و حرفه ای و مهارتی توسعه پیدا کنند تا بتوانند به رشد اقتصادی جامعه هم کمک شود.