در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری وبینار بررسی اعتبارات حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای در سال 1400

به گزارش دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، چهارشنبه 26 آبان ماه 1400، وبینار بررسی اعتبارات حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای  در سال 1400و نحوه هزینه کرد آن با حضور دکتر رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر مهدی دستگردی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، روسا و معاونین فرهنگی دانشکده ها و همکاران حوزه فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای از سراسر کشور برگزار گردید.

در ابتدای این وبینار، دکتر مهدی به ضرورت تقویت انجمن های علمی، کانون ها و تشکل های دانشجویی پرداخت و بیان کرد: سعی شود جهت تقویت فعالیت های علمی، اعتبار لازم تخصیص و هزینه شود.

وی در ادامه ترویج و کیفی سازی فعالیت های فرهنگی را لازم دانست و افزود: اقامه نماز و فرهنگ عفاف و حجاب باید ترویج و کیفی سازی شود و ارتباط دانشجویان با ائمه جماعات تقویت و پررنگ شود.

دکتر مهدی خاطر نشان کرد: در همه برنامه های فرهنگی باید مشارکت حداکثری دانشجو مطرح باشد و از ظرفیت و توانمندی دانشجویان استفاده شود و در هزینه کرد اعتبارات فرهنگی، نظر و رضایت دانشجویان تامین شود.

وی در پایان افزود: جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای به لحاظ مدیریت کلان کشور و اعتبارات بسیار مظلوم است و باید در جهت ارتقای جایگاه دانشگاه تلاش کرده و سعی کنیم منابع و اعتبارات موجود را درست، بجا و مدیریت شده هزینه کنیم.

دکتر دستگردی نیز در این نشست دقت و صرفه جویی در هزینه کرد اعتبارات فرهنگی را مهم دانست و افزود: سعی بر این بوده که اعتبارات فرهنگی مراکز ارتقا پیدا کند و در سال های اخیر سرانه واریزی فرهنگی به حساب مراکز، رشد و تفاوت محسوسی داشته است.

وی در ادامه ضمن تاکید بر ارتباط و تعامل سازنده همکاران حوزه فرهنگی با معاون فرهنگی و ریاست مراکز، نظارت بر هزینه کرد اعتبارات فرهنگی را لازم دانسته و افزود: برای کلیه مراکز درصدبندی هزینه کرد ارسال شده که مطابق با آن باید برنامه های حوزه فرهنگی در شورای فرهنگی مطرح و اجرا شود.

وی در پایان بیان کرد: تاکید بر این است که اکثر برنامه های فرهنگی با محوریت دانشجو باشد و مشارکت حداکثری دانشجویان باید مدنظر باشد.

در پایان این نشست، چند تن از معاونین فرهنگی  و کارشناسان حوزه فرهنگی مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای نیز به بیان پیشنهادات و نظرات خود در زمینه نحوه تخصیص و هزینه کرد اعتبارات حوزه فرهنگی پرداختند.