در حال بارگذاری ...
یکشنبه 9 دی 1403

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور
مرکز نوآوری مد و لباس دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی، بعدازظهر امروز با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  و مدیر کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای وهمچنین روسای استانی، روسای مراکز، مدیران و اساتید دانشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور به صورت ویدیو کنفرانس، نخستین مرکز نوآوری مد و لباس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در محل دانشکده دکتر شریعتی تهران افتتاح شد.

بنابراین این گزارش حاضرین ابتدا با حضور در مزار شهدای گمنام مدفون در دانشکده، با قرائت فاتحه و ذکر صلوات به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کردند و سپس طی نشستی در سالن جلسات مرکز به گفتگو پرداختند.

دکتر ستاری در این مراسم با عنوان اینکه‌ دانشگاه فنی و حرفه ای جهت گیری مناسبی را در زمینه اشتغال و کسب و کار انجام داده و در راستای توسعه مراکز نوآوری فعالیت های گسترده‌ای داشته است خاطر نشان کرد: در گذشته مسیری نبود تا دانشجویان این دانشگاه شرکت‌های خود را تاسیس کنند. در حال حاضر خرسند و  خوشحالم که دانشگاه فنی و حرفه ای با رویکرد جدیدی که در زمینه تجاری سازی آموزش ها و توسعه ی مراکز فناوری دارد توانسته این راه را برای دانشجویان خود سهل نماید تا آینده سازان کشورمان بتوانند در کنار یادگیری مهارت، مسیر خود برای کارآفرینی ادامه دهند.

دکتر آقا محمدی نیز در این مراسم  اظهار داشت: شکل گیری این مراکز، محلی برای توانمندسازی و تحول می باشد که می تواند منطقه جنوب تهران را متحول سازد، به خصوص اینکه این مرکز ویژه خانم ها می باشد. دانشجویان و فارغ التحصیلان آموزش دیده ی این مراکز، مناسبترین افراد و نیروی کار برای فعالیت ها به ویژه در زمینه مد و لباس می باشند و می توانند نقش موثری را  در ایجاد و گسترش فرهنگ پوشش ایران اسلامی داشته باشند.

وی بر اهمیت اشتغالزایی دانشجویان و توسعه اقتصادی در برپایی نمایشگاه های دائمی و حمایت از طرح های اشتغالزایی برای اقشار کم برخوردار خصوصا دانشجویان دختر تاکید نمود و دانشگاه فنی و حرفه ای را به عنوان یک دانشگاه مهارت محور فرصتی برای توسعه محور کردن کشور در شرایط کنونی قلمداد کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم، دکتر ستاری دستور تخصیص بیش از 10 میلیارد ریال برای تکمیل مرکز نوآوری و ایجاد مرکز شتابدهی دانشکده شریعتی  به مساحت 4 هکتار را صادر کرد.